Mısır’lı sunucu Lobna Asal, maymun saldırısına uğradı

lobna asal resimleri
lobna asal resimleri

Mısır’lı televizyon sunucusu Lobna Asal, katıldığı programda bir maymunu sevmek istedi fakat bir anda sinirlenen maymun, Lobna Asal’a saldırınca olanlar oldu. Maymunun saldırmasıyla panikleyen sunucu yerinden kalkarak, stüdyodan kaçtı.

Programın sunucusu ve diğer konuk bu olay karşısında gülerken programa VTR ile ara verildi. Birkaç dakika sonra kaldığı yerden devam eden programa geri dönen Lobna Asal hiç birşey olmamış gibi programa devam etti.

lobna asal monkey maymun
lobna asal monkey maymun

Canlı yayın esnasında kucağında bir maymunu sevmeye başlayan sunucu programın ortalarına kadar bir problem yaşamadı. Bir ara hareketsiz kalan maymun bir şeylere sinirlenmiş olacak ki sunucu Asal’a saldırıp, tırmaklamaya başladı.

Can havliyle maymundan kurtulmaya çalışan Lobna Asal’a stüdyodaki set ekibi yardıma koştu ve maymunun zincirini bıraktığı gibi stüdyodan kaçarak çıktı. Bu olayın hemen ardından VTR ile programa ara verilirken yaklaşık 5 dakika sonra program kaldığı yerden devam etti.

Programın tamamını arapça olarak yukarıdan izleyebilirsiniz. Bahsi geçen olaya direkt gitmek isterseniz 26:20’den itibaren izlemeye başlayabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Mısır’lı sunucu Lobna Asal, maymun saldırısına uğradı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!