Jennifer Aniston çıplak fotoğrafını açık arttırmayla satıyor

jennifer aniston çıplak resimleri
Jennifer Aniston

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, coronavirüs desteği için 1995 yılında friends dizisi için çekilen çıplak portre fotoğrafı ile birlikte 25 fotoğrafını açık arttırmayla satışa çıkardığını instagram hesabından duyurdu.

Mark Seliger isimli fotoğrafçının çektiği tamamen çıplak fotoğrafı için en yüksek teklifi verecek olan kişiye satacağını belirten Jennifer Aniston, elde edeceği tüm geliri koronavirüse destek vermek için harcayacağını açıkladı.

jennifer aniston resimleri
jennifer aniston resimleri

25 Fotoğrafa $6500 teklif edildi!

Fotoğrafçının, karanlık fotoğraf düzenleme odasında kendi fotoğrafı üzerinde çalışırken çekilen görüntüleriyle duyurdu. Şu anda $6500 dolar teklif edilen fotoğraflar için açık arttırmanın ne zamana kadar devam edeceği bilinmiyor.

51 yaşındaki ünlü oyuncu 25 adet çıplak çekilen fotoğrafını açık arttırmayla satacağını, arkadaşlarıyla birlikte elde edecekleri geliri de koronavirüs sürecinde ihtiyacı olan yerlere hibe edeceklerini söyledi.

Jennifer Aniston çıplak fotoğraf / resimleri açık arttırma ile satılacak
Jennifer Aniston çıplak fotoğraf / resimleri açık arttırma ile satılacak

Oyuncu arkadaşlarından destek!

Birçok ünlü oyuncu konuyla alakalı yorum yaparak Jennifer Aniston‘a iyi bir iş çıkardığını söyledi. Bir başka Hollywood yıldızı Rita Wilson “Güzel fotoğraf bebeğim” ifadelerini kullanırken, Robin Wright ise “Hem içte hem de dışta gerçek bir güzellik” ifadelerini kullandı.

Salma Hayek de çıplak fotoğraf paylaşmıştı!

Salma Hayek takipçileri ile çıplak resimleri paylaştı
Salma Hayek

Daha önce de Salma Hayek, koronavirüs için olmasa da instagramda 12 milyon takipçiye ulaştığı için çıplak fotoğrafını paylaşarak, takipçilerine teşekkür etmişti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Jennifer Aniston çıplak fotoğrafını açık arttırmayla satıyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. O paradan kimseye hayır gelmez. Doktorlar veya kimlere dağıtılacaksa almasalar daha iyi olur. Kadının çabasını anlıyorum ama yöntem yanlış. Zaten zengin birisin ve paran var, yardım etmek istesen başka türlü de yaparsın. Baktım, 6500 dolar para teklif etmişler. Değer mi?

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!