2020 Green Card Başvurusu bu sene olacak mı? (DV2022)

green card 2020 başvuru tarihleri
green card 2020

Her yıl olduğu gibi 7 Mayıs 2020’de DV2021 çekiliş sonuçlarının açıklanması bekleniyordu fakat koronavirüs pandemisi nedeniyle ABD’de resmi kurumlarda çalışmalar askıya alındığından dolayı çekiliş olayı da ertelenmiş oldu. Doğal olarak green card sonuçları da ileri bir tarihe yani 6 Haziran 2020’ye ertelenmişti. Dün, bu süreç tamamlandı ve söz verildiği üzere 06.06.2020’de green card çekilişi sonuçları paylaşıldı.

55 bin kişi Amerika’ya gidecek!

Bu sene, her zaman olduğu gibi yoğunluktan dolayı siteye erişememe veya sorun yaşama olmadı. Toplamda 55 bin kişinin kazanarak, ABD’ye gitmek için yasal oldu. Elbette kazanan herkes Amerika’ya gidemeyecek, elenenler olacaktır çünkü evraklarınızı konsolosluğa teslim ettiğinizde, incelemelerden geçeceksiniz. Uygun göründüğünüz taktirde size randevu verecekler ve ABD’ye gideceğiniz tarihi size söyleyeceklerdir.

Green card başvuru sonuçları
Green card başvuru sonuçları

Trump göçmenlerle uğraşarak oy topluyor

4 yıl önce başkanlık koltuğuna oturan Donald Trump, göçmenlerle alakalı kanunlar çıkartacağım diyerek destekçilerinden oy toplamıştı. Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana da göçmenlik yasaları üzerinde çalışan Trump her sene green card çekilişini zorlaştıracağım veya kaldıracağım dese de bunu bir türlü gerçekleştiremedi. Tek amacı oy toplamaktır.

Son 3 yıldır green card ile alakalı olarak “Bu sene son! Şansınızı kaçırmayın” şeklinde reklamlar yapılıyor olsa da bunların hepsi birçok aracı firmanın insanlardan para almak için uydurduğu pazarlamalardır. Öyle birşey yok! Green Card olayı, çok büyük olaylar olmazsa iptal edilmeyecektir. Belki şartları değişir fakat iptal edilmez. Çünkü Amerika gibi büyük bir devletin göçmenlere her zaman ihtiyacı vardır, olmaya devam edecektir.

Green card başvuruları bu sene olacak mı?
Green card başvuruları bu sene olacak mı?

Green card başvuruları olacaktır

O nedenle bu sene de -büyük bir olay olmazsa- green card başvuruları normal tarihlerinde yani Ekim-Kasım aralığında yapılacaktır. Bunun için yapmanız gereken www.dvlottery.state.gov sitesini ziyaret etmek ve oradaki bilgileri doğru girerek başvuru yapmaktır. Eğer geçtiğimiz sene green card başvurusu yaptıysanız buraya tıklayarak, sonuçları kontrol edebilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
2020 Green Card Başvurusu bu sene olacak mı? (DV2022)
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!