Özge Törer Kimdir? Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır

Özge Törer kimdir? kaç yaşında, resimleri
Özge Törer kimdir? kaç yaşında, resimleri

Televizyon ekranlarında izleyiciler tarafından büyük ilgi gören Kuruluş Osman dizisinin önemli karakterlerinden birini canlandıran oyuncu Özge Törer kimdir? konusunda çeşitli bilgiler sunacağız.

Oyuncu dizide Osman Bey karakteri ile arasında geçen diyaloglar nedeniyle ve önemli tarihsel karakterlerden biri olan Şeyh Edebali’nin kızı olmasından dolayı dikkatleri üzerinde toplamayı başarmaktadır.

Dizide Bala hatun karakterine hayat veren Özge Törer 1998 yılı doğumludur. Muğla ilinde bulunan Sıtkı Kocaman Üniversitesi’nin Sahne Sanatları Bölümünde eğitim görmektedir.

Halen eğitimini sürdüren oyuncu kameralar karşısına ilk olarak Kuruluş Osman dizisi ile çıkmıştır. Koç burcu olan oyuncunun gösterdiği performans şuana kadar izleyicilerin beğenisini kazanmış durumda.

Özge Törer oyunculuk kariyeri için başlangıç niteliği taşıyan Kuruluş Osman televizyon dizisi için seçilmesinin nedenlerinden biri oynayacağı rol için tanınmayan bir ismin aranması ve bunun için yapılan oyuncu seçmelerinde göstermiş olduğu performanstır.

Dizide Bala Hatun karakteri Osman bey’in eşi olarak yer alacaktır. Kuruluş Osman dizisinde rol alacak olan Bala Hatun karakterini oynayacak olan kadın başrol oyuncusu için oldukça titiz bir seçim süreci yaşanmıştır.

burak özçivit biyografisi
burak özçivit biyografisi

Bu sürecin yaşanmasının nedeni Mehmet Bozdağ’ın daha önce televizyon dizilerinde herhangi bir rol almış olmamasını tercih etmesi olmuştur. Mehmet Bozdağ bu nedenle birçok seçeneği eleme yoluna gitmiştir.

Özge Törer’in oyunculuğu konusunda Kuruluş Osman dizisiyle iyi bir başlangıç yaptığı söylenebilir. Dizide Osman bey’in beylikten devlet olmaya geçiş yolu açılmasını sağlayan Bala hatun ile yaptığı evliliktir.

Çünkü bulunduğu bölgede en önde gelen din adamı niteliği taşıyan kişinin kızı ile evlilik bağının kurulması ile kazanmış olduğu siyasi üstünlük olmuştur. Dizide hem Bala Hatun hem de Osman Bey karakterleri arasında beklemedikleri oranda beğenme ile başlayan etkileşim evlilikle sonuçlanacaktır.

Kuruluş Osman oyuncuları 2020 tam kadro
Kuruluş Osman oyuncuları 2020 tam kadro

Kuruluş Osman dizisinde oynayan oyuncular arasında en yeni olan oyuncu olma özelliğini taşıyan Özge Törer dizide canlandırdığı karakterin önemli bir tarihsel kişiliği canlandırmaktadır. Orhan Gazi’nin annesi olan ve Şeyh Edebali’nin kızını canlandırması rol aldığı karakterin ne derece önemli bir karakteri oynadığı anlaşılabilir.

Recep Uysal / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Özge Törer Kimdir? Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!