Melis Sevinç Kimdir? Oynadığı Diziler

Melis Sevinç kimdir? Jodd.net biyografi bölümünde bugün melis sevinç kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı, oynadığı diziler neler, burcu ne, kilosu kaç, boyu ne gibi soruların cevaplarını paylaşacağız.

featured

Melis Sevinç. Doğum tarihi: 15 Aralık 1999. Doğum yeri: İzmir. Kilosu: 53 kg. Boyu: 171 cm. Burcu: Yay. Oynadığı Diziler: Gönül Dağı, Zalım İstanbul, Hayaller ve Hayatlar.

Melis Sevinç kimdir?

Melis Sevinç, 15 Aralık 1999’da İzmir’de dünyaya geldi.İstanbul’da yaşıyor olsa da sürekli İzmir’e gidip gelmektedir. Liseyi İzmir Türk Koleji’nde, üniversiteyi ise Boğaziçi Üniversitesi’nde okudu.

Yay burcu olup, kilosu 53 kg’dır. Güzelliği ile dikkat çeken Melis Sevinç, Beren Saat’e benzetiliyor. Evet. Doğrusu biraz andırıyor ama bence Melis Sevinç’in güzelliği daha bir başka. Evet. Beren Saat güzel bir kadın fakat Melis’in güzelliğini de Beren ile kıyas etmemek lazım diye düşünüyorum.

thumbnail
Melis Sevinç'in Gençlik Fotoğrafları
Melis Sevinç’in Gençliği Görenleri Resmen Büyüledi | Galeri

Melis Sevinç’in Sevgilisi Kimdir?

Melis Sevinç’in sevgilisi kimdir diye merak edenler için biraz araştırma yaptık. Sevgilisinin Cem Çelik olduğunu öğrendik. Kendisini @jamtleman_ hesabından takip edebilirsiniz.

Melis Sevinç’in Oynadığı Diziler

Melis sevinç kaç yaşında

2019 yılında ilk projesi ile izleyici ile buluşan güzel oyuncunun son rol aldığı proje Gönül Dağı oldu. Daha önceleri Zalim İstanbul (2019) ve Hayaller ve Hayatlar dizilerinde de rol almıştı.

3. Sezonunda Gönül Dağı dizisine katılarak, dizide kalburuyla güneşi taşıyan Divane olarak bilinen karakterin kızı Selma Öğretmen karakterini canlandıracaktır. İlk bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Birçok gönül dağı dizisi izleyicisi, Taner ile aşk yaşayacaklarını düşünüyor. Senaryo nasıldır bilemiyoruz tabii. Zaman içinde bunu göreceğiz. Melis Sevinç’in oynadığı diziler şu şekildedir:

  • Hayaller ve Hayatlar
  • Zalim İstanbul
  • Gönül Dağı

Melis Sevinç kaç yaşında

15 Aralık 1999’da dünyaya geldiğini yazmıştık. Buradan hareketle 2 ay sonra 23 yaşını doldurup, 24 yaşına gireceğini söyleyebiliriz. Şu anda ise 23 yaşındadır diyebiliriz. Köpekleri çok seviyor.

Melis Sevinç köpek sevgisi

Resim ile uğraşan, bu konuda yetenekli olan Melis Sevinç, çeşitli yarışmalara katılarak yeteneklerini sergiliyor. Yay burcudur. Kilosu 53, boyu ise 171 santimdir. Instagram hesabını takip etmek isterseniz @meliissevinc bağlantısına tıklayabilirsiniz. 16 Ekim itibariyle 2712 takipçisi bulunuyor.

thumbnail
İlgili Yazı
Erencan Vurucu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Oynadığı diziler!

Melis Sevinç hakkında yorumlar

Sizler de melis sevinç kimdir başlıklı bu içerik ile alakalı görüşlerinizi birkaç cümle ile yorum yazarak belirtebilirsiniz.

22
be_end_m
BEĞENDİM
4
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
2
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
4
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Melis Sevinç kimdir? Kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. Çok güzel bir kadın. Hayran kaldım resmen. Ama gönül dağı dizisinde sanki daha büyük gösteriyor. Makyajla mı büyütüyorlar anlamadım ki. Severek izliyoruz seni Melisciğim.

    • Bence normal görünüyor. Büyük göründüğü filan yok. Muhtemelen giydiği elbiselerden dolayı öyle düşünüyorsunuz.

      Cevapla
  2. 28 Ekim 2022, 14:03

    Bu arada Melis Sevinç’in 2023 yılında gösterime girecek olan “Sanki Her Şey Biraz Felaket” sinema filminde de rol aldığını buradan sizlerle paylaşmak istiyoruz.

  3. Lütfen Melis Sevinç diziden hiç ayrılmasın. Hatta Taner ile evlensinler. Birbirlerine çok yakışırlardı.

  4. Yeni bu içerik yayınlandıktan sonra 10 bin takipçi arttırmış ama bence böylesine güzel bir kadın için bu kadar az takipçi şaşırttı. Gerçi ben de daha yeni tanıdım fakat takip etmeye devam arkadaşlar :)

  5. O her zaman bizim Lale’miz olarak kalacak. Selma öğretmen karakteri de çok yakışmış fakat Lale daha bi güzeldi bizim için.

  6. Sonunda selma öğretmen mucit tanere karşı bir şeyler hissetmeye başladı. Kaç bölümdür bekliyoruz aşık olmalarını. Senaristler yavaştan alıyor işi. İşin sonu iyi bitecek :)

  7. Görünüşe göre Melis Sevinç’in sevgilisi instagram hesabını kapatmış. Ayrıldılar mı acaba? Ya da kullanıcı adını mı değiştirdi?

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!