İsrail’li bir kadın Filistin’de ölen insanlarla dalga geçti!

Filistin-İsrail çatışması sırasında, İsrailli bir sosyal medya kullanıcısı, ölen Filistinlilerle dalga geçtiği provokatif bir video paylaştı, bu paylaşım büyük tepki çekti.

Filistin-İsrail çatışması şiddetini arttırarak devam ederken, İsrailli bir sosyal medya kullanıcısının provokatif bir şekilde ölen Filistinlilerle dalga geçtiği bir video yeniden tartışmalara neden oldu.

Son dönemde Filistin ve İsrail arasındaki gerginlik dünya gündeminde yankılanıyor. 7 Ekim’de Hamas’ın İsrail’e karşı bir operasyon başlatmasıyla başlayan çatışmalar, Orta Doğu’da kan dökülmesine neden oldu.

Özellikle Gazze’de sivillerin hedef alındığı çatışmalarda insanlık dışı görüntüler ortaya çıkıyor. Binlerce masum insan İsrail’in orantısız güç kullanmasıyla hayatını kaybediyor.

Ancak bu trajik durumda bile, bazı İsrailli sosyal medya kullanıcılarının provokatif ve insanlık dışı paylaşımlar yapması tepki çekiyor.

Bir İsrailli kadın, ölen Filistinli bebekleri canlandırarak çektiği videoyu paylaştı. Ayrıca, ketçapla yapılmış kan simgesiyle alnını boyayarak ölü pozu verdi.

Bu tür paylaşımlar, savaşın acımasızlığını daha da vurguluyor ve sosyal medya platformlarında tartışmalara neden oluyor.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
İsrail’li bir kadın Filistin’de ölen insanlarla dalga geçti!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!