Corona virüs nedeniyle hem kızını hem de eşini kaybetti

amerika corona virus olumler
amerika corona virus olumler

Amerika’nın pennsylvania eyaletinin allentown kentinde yaşayan Güçlen ailesi dün ikinci defa corona virüs acısını yaşadı.  Yaklaşık 2 hafta önce Nevzat Güçlen’in 44 yaşındaki kızı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Alışveriş için gittikleri marketteki kasiyerden virüsü kaptıklarını düşünen aile, karantina altına alınmıştı. Kızı ve damadının ardından kendisi ve eşi de karantina altına alınan Nevzat Güçlen önce kızını kaybetmiş, dün de eşini koronavirüs nedeniyle kaybetti.

Yaklaşık 50 yıl önce Türkiye’den Amerika’ya yerleşen Nevzat Güçlen, özellikle New York, New Jersey ve Pennsylvania eyaletlerinde yaşayan türk toplumu tarafından sevilen bir isimdi. Kızına alışveriş için gittiği marketteki kasiyerlerden koronavirüsün geçtiği tahmin ediliyor.

44 yaşında olan Berrin Güçlen karantinaya alınmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Sonrasında eşine, babasına ve annesine de virüsün bulaştığı tespit edilmiş, aile kendi evlerinde karantinaya alınmıştı.

Dün edindiğimiz bilgilere göre Nevzat Güçlen’in 66 yaşındaki eşi Glorida Güçlen de corona virüs nedeniyle hayata gözlerini yuman isimlerden oldu.

New Jersey eyaletinin Paterson kentinde yaşayna türklerde çok fazla koronavirüs görüldüğü, kahveye gidip gelenlerin neredeyse tamamının karantinaya alındı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Corona virüs nedeniyle hem kızını hem de eşini kaybetti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!