Kanye West, Kim Kardashian’ı ağlattı!

kim kardashian ağlıyor
kim kardashian ağlıyor

Son zamanlarda Kim Kardashian ile ünlü rapçi Kanye West arasında şiddetli rüzgarlar dinmek bilmiyor. Hemen her fırsatta tartışan, kavga eden ünlü çift son olarak aynı arabada Kim Kardashian’ın ağlarken görünmesiyle gündeme geldi.

Kanye West’in kullandığı araçta sinirli olması dikkatlerden ve kameralardan kaçmazken Kim’in ağlıyor olması ise büyük kavga ettiklerini düşündürdü magazincilere. Kanye West’in ABD seçimlerinde başkan adayı olmasıyla birlikte büyüyen kavgalar nedeniyle çiftin boşanma ihtimali bile konuşuluyor.

Kanye West, eşi Kim Kardashian’a kızgın olmasının gerekçesi olarak bir önceki gün Twitter’da Meek Mill ile ilişki yaşamasını gösteriyor. Bu nedenle boşanmak isteyen Kanye 1 yıldır bununla uğraşıp durduğunu söyledi.

kim kardashian ağlarken
kim kardashian ağlarken

Bunun başkanlık seçimleri ile bir alakası var mıdır, daha çok gündemi işgal etmek için yapılıyor olabilir mi bilemiyoruz ancak 2014 yılından beri evli olan çiftten Kim Kardashian ise parmağındaki yüzüğü çıkartarak dışarı çıkmaya başladı. >> KİM KARDASHİAN NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ TAKMADI

ZEYNEP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kanye West, Kim Kardashian’ı ağlattı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!