Amerika Başkanı Joe Biden özür dileyerek konuşmasını yarıda bıraktı

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da ekonomi üzerine bir konuşma yaparken ani bir kararla konuşmasını yarıda bıraktı ve Beyaz Saray Durum Odası'na yönlendi. Biden, kürsüden ayrılırken "Özür diliyorum, durum odasına gitmem lazım. İlgilenmem gereken bir sorun var" dedi.

featured

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da ekonomi üzerine gerçekleştirdiği konuşmasını ani bir kararla yarıda keserek Beyaz Saray Durum Odası’na geçti. Biden, “Özür diliyorum, durum odasına gitmem gerekiyor. İlgilenmem gereken acil bir mesele var” ifadeleriyle kürsüden ayrıldı.

Biden’ın bu ani hareketi, Suriye’deki ABD üslerine yapılan saldırılarla ilişkilendirildi. CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, Beyaz Saray Durum Odası’nın, üst düzey güvenlik yetkililerinin toplandığı ve kritik operasyonların takip edildiği bir merkez olduğunu belirtti. Paksoy, “Suriye’deki ABD üslerine saldırı olduğuna dair bilgiler var, ancak henüz teyit edilmedi” dedi.

Bununla birlikte, Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada Biden’ın, İsrail-Hamas çatışması hakkında güncel bilgi almak üzere Durum Odası’na gittiği bildirildi.

joe biden kamala harris suriye saldiri savas

Beyaz Saray’ın sosyal medya hesabından paylaşılan bir fotoğrafta, “Başkan Biden ve Başkan Yardımcısı Harris, ulusal güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze’deki son gelişmelere dair bilgilendirme aldı” notu yer aldı.

Fotoğrafta ayrıca, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın da toplantıda hazır bulunduğu görüldü.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Amerika Başkanı Joe Biden özür dileyerek konuşmasını yarıda bıraktı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!